söndag, februari 19, 2006

Sjuk-lovet

Idag döpte vi om sportlovet till sjuklovet.
Detta är första gången som våra 3 barn är sjuka samtidigt... De är väldigt friska annars och blir de sjuka så är det en i taget. Har hänt att de haft stafett-sjuka - det är inte heller kul.
Linnea började redan i onsdags, ställde in sin tjejträff med "sova-över" på torsdagen och har varit deckad sedan dess, stackarn. Feber, ont i huvudet och snorig.

Simon blev dålig natten mellan torsdag och fredag - när vi var i Stockholm. Han orkade knappt sitta upp på stolen när vi åt lunch på Pizza Hut. Så vi chansade och åkte ut till Bromma för att kanske komma med ett tidigare flyg, annars hade vi bokat kl. 18.00. Och trots att Simons biljett egentligen inte var ombokningsbar så fixade de att vi kom med 15-planet istället. Suveränt! Det kallas också service - Malmö Aviation! (Dessutom vann han "äntligen fredag"-utlottningen av en blombukett ombord på planet. Flygvärdinnan blev lika glad som han blev!)

När vi landade ringde vi hem och får då veta att Robert åkt hem tidigare från jobbet eftersom Joel hade feber. Hostiga, snoriga och hesa med feber - stackars barn! Vi är glada att det inte är kräksjuka och att föräldrarna håller sig på benen - än så länge...
Lördag och söndag har därför mest blivit TV-tittande och hejande på OS. Och imorgon får vi gå i skift. Jag får jobba kvällsskiftet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar