lördag, september 18, 2010

Till dig som tänker rösta för ett fortsatt framgångsrikt Sverige. Men önskar något annat för Göteborg.

I måndags var vi ganska många som satte frukostkaffet i vrångstrupen. En SIFO mätning i GP visade att många som tänkte rösta på Alliansen i riksdagsvalet – övervägde att rösta rödgrönt i Göteborg.

Så därför gör nu vi i Göteborgsalliansen ett försök att påverka dig med de argument vi själva upplever väger tyngst. Vi ber dig, ödmjukt, att läsa och reflektera. Om du och någon procent av de som läser GP idag ändrar sig, vaknar du i framtidens Göteborg på måndag.

Socialdemokraterna pratar med stolthet om Göteborg som sitt ”skyltfönster”.Vi andra som bor här undrar vad det är de är så stolta över? De rekordsstora dagisgrupperna? Var femte niondeklassare saknar gymnasiekompetens när de går ur skolan? De lååånga bilköerna? Den enorma kommunala bolagsfloran? Alla byggkranarna som finns i Stockholm och Malmö men saknas i Göteborg? Listan är alldeles för lång och kan bara förklaras med ett styrande parti som suttit för länge och tagit makten för självklar. Vill du ha förändring? Rösta in Alliansen istället.

Jan Hallberg (M)
Helene Odenjung (FP)
Carina Liljesand (KD)
Anders Flanking (C)

PS. Möt GöteborgsAlliansen på Kungsportsplatsen i dag kl 11.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar