lördag, juli 01, 2006

Jag är en periodare

Trogna läsare här - men framför allt släkt och vänner vet det redan - jag är periodare. När det gäller träning.

Nu har jag kommit in i ett stim igen! Och det är jättekul! Tränar Body pump, det är styrketräning med vikter och skivstång i grupp till bra musik och entusiasmerande instruktör! Helt min melodi. Har som trogna läsare av bloggen vet prövat att gå till vanliga gymmet. Men de tiderna vann aldrig kampen om tiden i min almanacka... Gymet kunde jag ju ta när som helst i veckan (läs: jag hoppar över det idag också)

Imorse vaknade jag kl. 6 av klockradion (som jag glömt stänga av) solen sken in i sovrummet så det var svårt att somna om. Varmt var det också... Så när klockan var 6.50 gick jag upp drog på träningskläderna och gick ut på promenad genom Slottskogen!

40 minuter senare var jag hemma - då kom jag på att bröd var en bristvara så jag hämtade pengar och fortsatte min promenad till Effkå (ICA-affär nån kilometer bort). Inte nog med det. Efter frukost och tidningsläsning i trädgården (SÅ mysigt det är!) så hade jag bokat ett träningspass. Tog cykeln dit (!). Hur hurtig som helst! Nu på kvällen har jag rapporterat dagens steg (har jag berättat att jag länge trodde att jag inte var någon tävlingsmänniska??? *ASG*) inte mindre än 28555 steg - med det ligger jag 5:a idag!

Eftermiddagen ägnades åt sol och bad hos syster i Fiskebäck.
Härligt med sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar