onsdag, november 01, 2017

Jag kandiderar till kommunfullmäktige i Liberalerna Göteborgs provval

Jag har alltid hämtat mitt politiska bränsle i kampen att öka friheten för dem som har minst frihet och tron på att morgondagen blir bättre. Det gör jag fortfarande i mitt uppdrag som gruppledare och kommunalråd.

I en tid när nazister marscherar på våra gator och populister lockar med enkla lösningar på svåra problem – behövs ett starkt liberalt parti som försvar friheten och varje människas möjlighet att forma sitt liv. Det är ett ledarskap jag vill axla och ett arbete som jag vill leda.

Göteborg behöver en skola med kunskapsfokus och studiero, en värdig äldreomsorg med hög kvalitet och valfrihet. Vi behöver en socialtjänst med muskler att faktiskt kunna göra skillnad när livet är svårt. Det behövs byggkranar och inflyttningsfester istället för långa bostadsköer.

Jag vill se ett Göteborg där fler människor kommer i jobb och med sina ansträngningar kan vara med att bidra, istället för att leva på bidrag. Jag vill se en stad där man får leva, tänka, tro och älska den man vill, oavsett var man kommer ifrån. Vi har lösningarna.

Det är hög tid för ett maktskifte i Göteborg och jag är övertygad om att med gemensamma krafter och mer liberala lösningar kan vi göra Göteborg bättre imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar