onsdag, augusti 23, 2006

Samarbete med miljöpartiet?

Göteborgs-Posten har börjat med sina intervjuer med gruppledarna inför valet. Idag var Kia Andreasson (mp) på stor bild med rubriken:
Mp kan samarbeta med båda blocken.
Läs hela artikeln här

Sannolikheten för det är mycket liten. Detta är bara ett förhandlingstrix från miljöpartiets sida. De har tydligt markerat att de är ett vänsterorienterat och tillväxtfientligt parti - för mig blir det därför omöjligt att ha ett organiserat samarbete!

Jag har idag skickat följande kommentar till artikeln till media:

"Dörren till samarbete med (mp) lika stängd som Tingstadstunneln i rusningstrafik"
I dagens GP säger sig Kia Andreasson öppen för samarbete med alliansen i Göteborg. För oss är den dörren lika stängd som Tingstadstunneln i rusningstrafik, säger Helene Odenjung, kommunalråd och gruppledare för folkpartiet i Göteborg.

- Ny älvförbindelse och nej till trängselskatt är en självklarhet för oss i folkpartiet, säger Helene Odenjung. Visst finns det frågor där vi och (mp) kommer överens, exempelvis när det gäller etableringar av fristående skolor och satsningar på kollektivtrafiken, men jag vill inte medverka till att det byggs en cykelbro i stället för en ny tunnel eller att det införs trängselskatt i Göteborg.

- Detta är bara ett förhandlingstrix av Kia Andreasson och miljöpartiet. Det kan hon köra på Göran Johansson, avslutar Helene Odenjung.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar