fredag, februari 24, 2006

(S)mutskastningskampanjen!

Är någon egentligen förvånad att detta hänt?
Verkligen?

Det enda som förvånar mig att man på Sveavägen 68 (sossarnas partihögkvarter) uppenbarligen har personal som inte fattar att alla mail kan spåras till en IP-adress!

Nej förresten, en sak till förvånar mig:
Försök först förneka. Funkar inte det - förtala!

Marita Ulvskog hävdade först att detta inte alls kunde kopplas till socialdemokratiska partiet över huvud taget. Sedan häver hon eller om det var partikassören ur sig (fritt citerat) "vi vill ju diskutera deras politik - som att de vill sänka skatter för 250 miljarder" (LÖGN!)

Sedan går det några timmar och då bekräftar de att det ÄR 68:an som har skickat ut. Men det är inte en chef eller förtroendevald politiker (läs: ni ska alltså inte tro att det är Marita Ulvskog själv som skrivit dem).

Ytterligare några timmar senare så bekräftas att det är en man. Men partikassören vill inte namnge honom.
Så till slut så kryper det fram att det är Mats Lindström. Kommunikationsstrateg kallade någon tv-kanal honom för. Han har jobbat på 68:an sedan 1999. Hans arbetsuppgifter var att bla analysera och presentera opionsundersökningar om vad svenska folket tycker om olika sakfrågor. Både till partiets ledning och till de olika departementen (!)

Han hade under sin föräldraledighet blivit frustrerad över att bara socialdemokraterna granskades i media. Han gjorde det "för att tipsa journalister om rykten jag snappat upp" skriver han själv på SAP's hemsida.

Varför är jag inte förvånad då?
Detta pågår ständigt. Inte alls lika utstuderat som kampanjen mot Fredrik Reinfeldt. Men falska insändare med rena lögner sprids ständigt. Denna gång ovanligt klantigt och med rena personangrepp! Göran, Britt och Mona uttalar sig mycket kritiskt till att detta hänt och är mycket upprörda. Gott så. Men ta en titt på deras
hemsida där blinkar en banner med budskap som "pressa ner lönerna" i moderaternas typsnitt. Och om jag ger mig på en gissning så är detta bara början...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar