söndag, januari 01, 2006

Börjar året bra...

...med att slutföra ett par måsten/projekt.

  • Städar ugnen - det var lite ofrivillgt men potatisgratängen "svämmade över" när den skull värmas och när sedan creme brulén skull brännas av för den krispiga ytan så blir ugnen en katastrof invändigt...
  • Källaren har vi rensat ut och kört till tippen ett antal vändor den senaste veckan. Det tar sådan energi att bara tänka på det stöket men nu är det mesta borta. Lilla toaletten är åter användbar!
  • Tar en långpromenad. (Det gör alla på nyårsdagen!) Äter INTE pizza, som alla också gör på nyårsdagen utan fixar en läcker pasta med mycket körsbärstomater, ruccola, bacon och parmesan. Gott och nyttig!

Hör också en helt underbar nyårskrönika på radio. Minns inte vad hon hette. Katarina tror jag. Ska kolla det. Hur som helst satte hon fingret på alla nyårslöftens baksida: Att vi är så missnöjda med oss själva beror på att vi alltid jämför oss med den som är smalare, mer vältränad har snyggare inredning, bättre bil, slutat röka - ja ni fattar.

Hennes uppmaning: VAR NÖJD OCH TJOCK! Det kommer att vara tillräckligt avvikande under 2006 - jag gillar det... Ska vara nöjdare med det jag gör istället för missnöjd med det jag inte hunnit/gjort - än! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar